Omy Design & Play is een jong Franse merk dat vrolijke grafische producten ontwerpt voor alle leeftijden. Elk product nodigt meteen uit tot spelen en plaatst het kind in het centrum van hun kunstwerk.

Eén van de opvalendste producten is de 'Giant Coloringpage', een unieke en reusachtige kleurplaat. Deze biedt door z'n XXXL formaat oneindig kleur-plezier en de grappige illustraties laten kinderen lachen en fantaseren. Hij wordt als vanzelfsprekend een onderdeel in huis, als kunstwerk aan de muur, op de eettafel als tafelkleed of zelfs op de grond...zo kun je telkens weer 'n stukje verder kleuren. Ook zijn er twee vrolijke sets 'Placemats'; ideaal om mee te nemen naar 't restaurant of om thuis op een verjaardagsfeestje samen te kleuren voor de taart op tafel komt...OMY Design & Play kiest zorgvuldig de materialen van al hun producten, zoals papier en inkt, altijd met respect voor het milieu.

Humor is kenmerkend voor OMY Design & Play en al hun producten brengen meteen vreugde en plezier in huis voor klein en groot!

 

 

Sitemap - © 2012 Petite Pépette - Powered By PingOnline