Mandje 'Bubbles & Creams' (4x125ml, 100% natuurlijke ingrediënten.)
Mandje 'Bubbles & Creams' (4x125ml, 100% natuurlijke ingrediënten.) Mandje 'Bubbles & Creams' (4x125ml, 100% natuurlijke ingrediënten.) Mandje 'Bubbles & Creams' (4x125ml, 100% natuurlijke ingrediënten.)

Mandje 'Bubbles & Creams' (4x125ml, 100% natuurlijke ingrediënten.)

45,00€

Bubbles & Creams > Bekijk alle producten

Dit kartonnen mandje van het merk Bubbles & Creams bevat vier flesjes van 125 ml van elk product van de huidverzorgings-serie van dit Franse merk.

Bubbles & Creams maakt 100% natuurlijke huidverzorging voor babies en kinderen...en volwassenen. Geproduceert in Frankrijk

Dit mandje is een prachtig kraamkado of verjaardagskado! Want niet alleen bevat het mandje heerlijke 100% natuurlijke huidverzorgings producten, maar het mandje zelf is composteerbaar!

Wanneer het mandje leeg is en niet meer wordt gebruikt, kun je het in de aarde planten samen met het meegeleverde zaadje. Het zaadje zal gaan groeien, net als de pas geborene of de jarige, en uitgroeien tot een mooie boom!

Het mandje bevat;

125 ml Bodylotion 'Cotton Club'. Heerlijke hydraterende bodylotion met verzorgende Shea butter, ideaal voor het gehele gezin en speciaal voor de gevoelige huid!

125 ml Dochegel/shampoo 'Double Bubble'. Heerlijk verzorgende douchegel en shampoo in één, met biologische aloe vera; ideaal voor het hele gezin en speciaal voor de gevoelige huid!

125 ml Billencreme 'Dream Cream'. Heerlijk verzorgende en kalmerende billencreme met biologisch Neroli water; ideaal voor de gevoelige en geirriteerde huid, om na het verschonen van de luier of na een WC bezoek de gevoelige huid van de billetjes te beschermen en te verzorgen!

125 ml Verfrissende lotion 'Flower Power'. Ideaal om na het verschonen van een luier de geirriteerde huid te kalmeren en te verfrissen voordat je billencreme aanbrengt. Door volwassenen te gebruiken als gezichtslotion om je huid te verfrissen of te reinigen!

Kijk voor de ingrediëntenen per huidverzorgings product bij de productomschrijving van de grotere flesjes van Bubbles & Creams op de site van Petite Pépette.

Ecologisch en biologisch gecertificeerd door ECOCERT Greenlife (http://Cosmetiques.ECOCERT.com).

! Tip voor het openen van de flesjes voor het eerste gebruik: Draai voorzichtig het kleine dopje van de grote dop los. Knip met een scherpe schaar het kleine uitstekende platic puntje af van de grote dop, dit hield de dop tot nu toe afgesloten. Draai het kleine dopje weer op de grote dop, en nu kun je met één simpele beweging de fles omdraaien en het product uit de kleine opening in de punt van de dop knijpen.

Inhoud: 4 x 125 ml

Verpakking: 100% recycelbaar plastic, 100% composteerbaar karton, 100% katoen aanrijtasje

 

 

Aantal:

Sitemap - © 2012 Petite Pépette - Powered By PingOnline