Verfrissende lotion 'Flower Power' (500ml, 100% natuurlijke ingrediënten.)
Verfrissende lotion 'Flower Power' (500ml, 100% natuurlijke ingrediënten.) Verfrissende lotion 'Flower Power' (500ml, 100% natuurlijke ingrediënten.)

Verfrissende lotion 'Flower Power' (500ml, 100% natuurlijke ingrediënten.)

16,00€

Bubbles & Creams > Bekijk alle producten

Heerlijk verfrissende en kalmerende lotion voor de huid met biologisch Rozen water, van het Franse merk Bubbles & Creams; 100% natuurlijke huidverzorging voor babies en kinderen...en volwassenen! Geproduceert in Frankrijk.

Ideaal om na het verschonen van een luier de geirriteerde huid te kalmeren en te verfrissen voordat je billencreme aanbrengt. Door volwassenen te gebruiken als gezichtslotion om je huid te verfrissen of te reinigen!

Wat zijn de ingrediënten? *Rozenwater; zuivert, verzacht en hydrateert. *Bloemenwater van kamille; kalmeert en verzacht de gevoelige en geirriteerde huid. *Bloemenwater van Neroli; zorgt voor ontspanning. *Aole vera; herstelt en regenereert de huid en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Genoemde ingrediënten zijn biologisch. Voor de rest natuurlijke emulgatoren, natuurlijke geurstoffen, en natuurlijk conserveringsmiddel.

99,5% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. 10.1% van de totale ingrediënten zijn biologisch.

Ecologisch en biologisch gecertificeerd door ECOCERT Greenlife (http://Cosmetiques.ECOCERT.com).

! Tip voor het openen van de fles voor het eerste gebruik: Draai voorzichtig het kleine dopje van de grote dop los. Knip met een scherpe schaar het kleine uitstekende platic puntje af van de grote dop, dit hield de dop tot nu toe afgesloten. Draai het kleine dopje weer op de grote dop, en nu kun je met één simpele beweging de fles omdraaien en de lotion uit de kleine opening in de punt van de dop knijpen.

Inhoud: 500 ml                       

Verpakking: 100% recycelbaar plastic  

 

Aantal:

Sitemap - © 2012 Petite Pépette - Powered By PingOnline