Billencreme 'Dream Cream' (125ml, 100% natuurlijke ingrediënten.)
Billencreme 'Dream Cream' (125ml, 100% natuurlijke ingrediënten.) Billencreme 'Dream Cream' (125ml, 100% natuurlijke ingrediënten.)

Billencreme 'Dream Cream' (125ml, 100% natuurlijke ingrediënten.)

21,00€

Bubbles & Creams > Bekijk alle producten

Heerlijk verzorgende en kalmerende billencreme met biologisch Neroli water, van het Franse merk Bubbles & Creams; 100% natuurlijke huidverzorging voor babies en kinderen. Geproduceert in Frankrijk.

Ideaal voor de gevoelige en geirriteerde huid, om na het verschonen van een luier of na een WC bezoek de gevoelige huid van de billetjes te beschermen en te verzorgen!

Wat zijn de ingrediënten? *Bloemenwater van Neroli; zorgt voor ontspanning. *Olijf olie: verzorgt, voedt en beschermt de huid. *Zonnebloem olie; beschermt en hydrateert. *Rozenwater; zuivert, verzacht en hydrateert. *Bloemenwater van kamille; kalmeert en verzacht de gevoelige en geirriteerde huid. Genoemde ingrediënten zijn biologisch. Voor de rest natuurlijke emulgatoren, natuurlijke geurstoffen, en natuurlijk conserveringsmiddel.

99,5% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. 13% van de totale ingrediënten zijn biologisch.

Ecologisch en biologisch gecertificeerd door ECOCERT Greenlife (http://Cosmetiques.ECOCERT.com).

! Tip voor het openen van de fles voor het eerste gebruik: Draai voorzichtig het kleine dopje van de grote dop los. Knip met een scherpe schaar het kleine uitstekende platic puntje af van de grote dop, dit hield de dop tot nu toe afgesloten. Draai het kleine dopje weer op de grote dop, en nu kun je met één simpele beweging de fles omdraaien en de creme uit de kleine opening in de punt van de dop knijpen.

Inhoud: 125 ml                       

Verpakking: 100% recycelbaar plastic  

 

Aantal:

Sitemap - © 2012 Petite Pépette - Powered By PingOnline