Bodylotion 'Cotton Club' (250 ml, 100% natuurlijke ingrediënten.)
Bodylotion 'Cotton Club' (250 ml, 100% natuurlijke ingrediënten.) Bodylotion 'Cotton Club' (250 ml, 100% natuurlijke ingrediënten.) Bodylotion 'Cotton Club' (250 ml, 100% natuurlijke ingrediënten.)

Bodylotion 'Cotton Club' (250 ml, 100% natuurlijke ingrediënten.)

20,00€

Bubbles & Creams > Bekijk alle producten

Heerlijke hydraterende bodylotion met verzorgende Shea butter, van het Franse merk Bubbles & Creams; 100% natuurlijke huidverzorging voor babies en kinderen ...en volwassenen! Geproduceert in Frankrijk.

Ideaal als huidverzorging voor het hele gezin en speciaal voor de gevoelige huid!

Wat zijn de ingrediënten? *Shea butter; beschermt tegen uitdrogen, verzorgt en kalmeert. *Jojoba olie; beschermt tegen UV straling en hydrateert. *Calendula olie; kalmeert, verzacht en hydrateert. *Zonnebloem olie; beschermt en hydrateert. *Rozenwater; zuivert, verzacht en hydrateert. *Bloemenwater van kamille; kalmeert en verzacht de gevoelige en geirriteerde huid. *Bloemenwater van Neroli; zorgt voor ontspanning. Genoemde ingrediënten zijn biologisch. Voor de rest natuurlijke emulgatoren, natuurlijke geurstoffen, en natuurlijk conserveringsmiddel.

99,4% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. 10,1% van de totale ingrediënten zijn biologisch.

Ecologisch en biologisch gecertificeerd door ECOCERT Greenlife (http://Cosmetiques.ECOCERT.com).

! Tip voor het openen van de fles voor het eerste gebruik: Draai voorzichtig het kleine dopje van de grote dop los. Knip met een scherpe schaar het kleine uitstekende platic puntje af van de grote dop, dit hield de dop tot nu toe afgesloten. Draai het kleine dopje weer op de grote dop, en nu kun je met één simpele beweging de fles omdraaien en de bodylotion uit de kleine opening in de punt van de dop knijpen.

Inhoud: 250 ml                       

Verpakking: 100% recycelbaar plastic  

 

Aantal:

Sitemap - © 2012 Petite Pépette - Powered By PingOnline